Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg
[terdézom] blanc παρουσιάζει ένα όμορφο χρυσό φόρεμα με ένα μπουκέτο εξωτικών φρούτων. Μια φρεσκάδα στο στόμα και μια λεπτή ισορροπία μεταξύ οξύτητας και γλυκύτητας. Να απολαύσετε ως απεριτίφ, με σαλάτα, ζυμαρικά, ψάρι και θαλασσινά.
Διαθέτουμε σημαντικούς όγκους για να τροφοδοτήσουμε τις αγορές σας.
Αρωματικό κερί από φυτικά υλικά σε κόκκινο χρώμα με πλούσια άρωμα κέικ με μέλι!
Συνολικό βάρος: 430 γρ
Καθαρό βάρος: 180 γρ
Ύψος: 8 εκ
Διάμετρος: 7,2 εκ
Οι μηχανές αποστείρωσης χρησιμοποιούνται σε προϊόντα τροφίμων.
Είναι η διαδικασία που γίνεται πριν τα προϊόντα μπουν στη συσκευασία του μπουκαλιού.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα.
Αποστείρωση με το σύστημα ατμού
Αποστείρωση με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
Αποστείρωση με UV λάμπα
Χρησιμοποιείται πίεση αέρα 7-8 bar στα συστήματα.
Το σύστημα ελέγχου γίνεται μέσω plc.
Λειτουργική τάση 220 βολτ 50 hz
Τάση ελέγχου 24 βολτ dc
Το σύστημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το μπουκάλι ή το κουτί του προϊόντος.
Χρησιμοποιούνται οθόνες hmi 10 ιντσών, 7 ιντσών ή 4.3 ιντσών.
Είναι εγγυημένο για 2 χρόνια κατά των εργοστασιακών ελαττωμάτων.
Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΤΕΡΡΟΥΑ
Γλυκό Λευκό Κρασί από το Μπορντό
Το Roumaguet είναι το αποτέλεσμα μιας αυστηρής επιλογής από τους οινολόγους μας, τιμώντας τους ευγενείς τερέν του Μπορντό. Η ονομασία Μπορντό καλύπτει μια περιοχή άνω των 40.000 εκταρίων, περιλαμβάνοντας ολόκληρο τον αμπελώνα του Μπορντό. Ο πλούτος των τερέν και η εγγύτητα στον Ατλαντικό Ωκεανό δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών.
Οινοποίηση
Συλλογή σε τέλεια ωρίμανση
Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές
Ωρίμανση σε δεξαμενές
Ποικιλίες Σταφυλιών
100% Sémillon
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Το Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux αποκαλύπτει ένα όμορφο φωτεινό κίτρινο χρώμα και μια φρουτώδη μύτη, με νότες εσπεριδοειδών και κίτρινων φρούτων. Στο στόμα, προσφέρει νόστιμες γεύσεις από εξωτικά φρούτα και μια λεπτή ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας. Η φρουτώδης επίγευση παραμένει με μια ευχάριστη φρεσκάδα.
Ανοιχτό χρυσό με πράσινες-ασημένιες αντανακλάσεις.
Ανθώδεις νότες (ακακία, κρίνος της κοιλάδας) και φρουτώδεις νότες (αχλάδι, λευκό ροδάκινο, φρέσκα σταφύλια).
Φρέσκο, πλούσιο, ο ουρανίσκος είναι μεταλλικός με πολύ όμορφη επίγευση.
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση".
Προέλευση: Κομόρες
Περιοχή: Γκραν Κομόρ
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν
SKU: 5430002193137
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο Κρασί Bordeaux Supérieur
Οι πρώτες αναφορές για την ίδρυση του αμπελώνα Seigneurie de Picon χρονολογούνται από το 1070. Για εννέα αιώνες, η ιδιοκτησία του κτήματος σπάνια έχει αλλάξει, αντικατοπτρίζοντας μια παράδοση διατήρησης της κληρονομιάς της γης του. Με την πάροδο των ετών, ο αμπελώνας έχει επαναφυτευτεί σταδιακά, και το οινοποιείο έχει πλήρως ανακαινιστεί και προσαρμοστεί στις σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης.
Το Château Picon βρίσκεται στην κοινότητα Eynesse, κοντά στη μπατίστα Sainte-Foy-la-Grande. Το επιβλητικό κτήμα 81 εκταρίων είναι χτισμένο σε ένα οροπέδιο που προσφέρει θέα στην κοιλάδα Dordogne.
Επωφελείται από ένα εξαιρετικό terroir, που χαρακτηρίζεται από μια αμμώδη επιφανειακή γη και υπογείους ασβεστόλιθους. Οι αμπελώνες, με μέση ηλικία 35 ετών, είναι κυρίως στραμμένοι προς τον νότο. Είναι διατεταγμένοι σε συνεχόμενη διάταξη γύρω από το château και το οινοποιείο.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο Κρασί Bordeaux Supérieur
Οι πρώτες αναφορές για την ίδρυση του αμπελώνα Seigneurie de Picon χρονολογούνται από το 1070. Για εννέα αιώνες, η κτήση σπάνια άλλαξε ιδιοκτησία, αντικατοπτρίζοντας μια παράδοση διατήρησης της κληρονομιάς της γης της. Με την πάροδο των ετών, ο αμπελώνας έχει αναφυτευτεί σταδιακά, και το οινοποιείο έχει πλήρως ανακαινιστεί και προσαρμοστεί στις σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης.
Το Château Picon βρίσκεται στην κοινότητα Eynesse, κοντά στη μπατίστα Sainte-Foy-la-Grande. Η επιβλητική κτήση 81 εκταρίων είναι κτισμένη σε ένα οροπέδιο που κοιτάζει την κοιλάδα Dordogne. Απολαμβάνει μια εξαιρετική terroir, που χαρακτηρίζεται από μια αμμώδη επιφανειακή γη και αργιλώδη-ασβεστολιθικό υπέδαφος.
Οι αμπελώνες, με μέση ηλικία 35 ετών, είναι κυρίως στραμμένοι προς τον νότο. Είναι διατεταγμένοι σε μια συνεχόμενη διάταξη γύρω από το château και το οινοποιείο.
Χρυσό κίτρινο χρώμα, διαυγές.
Νότες εσπεριδοειδών, λουλουδιών και λευκών φρούτων με νότες αμυγδάλου.
Γκουρμέ και καλλιτεχνικά διαμορφωμένο, ο ουρανίσκος είναι αναζωογονητικός με μια κομψή φινέτσα.
Λαμπερό χρυσό χρώμα με πράσινες αντανακλάσεις.
Φρέσκο, έντονο με νότες από πυρηνόκαρπα φρούτα (ροδάκινο, βερίκοκο) και αποξηραμένα φρούτα (αμύγδαλο, φουντούκι).
Τονωτικό, η σάρκα είναι κρασάτη, λεπτή, καλά ισορροπημένη από μια φυσική φρεσκάδα.